Disktrasor

  Miljövänliga och tvättbara disktrasor stickade och virkade för hand, i ett GOTS-certifierat garn. Frakt ingår i priserna.

Vill du vara med och minska på sopberget av engångsmaterial köper du alternativa produkter. Jag stickar och virkar disktrasor i ett GOTS-certifierat garn i bomull och eftersom du kan tvätta dem och använda dem under lång tid gör du en stor tjänst för miljön och på köpet din plånbok genom att använda dem.

Mina miljövänliga disktrasor har många fördelar och känns helt underbara i handen. Det tar ofta ett tag att vänja sig vid dem för det känns lite konstigt att torka smuts med något handstickat, men när man vant sig vill man inte byta bort dem.

  • Tänk att du kan torka lite smulor trots att den är torr för den är ju mjuk även i det tillståndet.

  • De är lättare att gnugga bort fläckar med tack vare strukturen på ett stickat material.

  • De torkar faktiskt snabbare än de trasor som jag använde förr.

  • Det är en trevlig gåva att ge bort istället för en blomma.

Trasorna finns i olika storlekar. Jag gör dem också i lite olika mönster bara för att det ska bli lite variation för mig. Det har alltså ingen funktionell betydelse vid användning. Innan de är tvättade första gången suger de inte åt sig lika bra som efter, och de blir bara bättre efter varje tvätt (till en viss gräns förstås).

Recensioner från kunder

"Hej! Tack för otroligt bra disktrasor i olika storlekar och tjoklekar. Funkar så bra. Blir lika glad varje gång jag använder dem. Mvh..."