Föreskrifter, villkor och returer

Allt som finns i min webbshop säljer jag som privatperson,  jag har alltså inget företag utan det är en ren hobbyverksamhet.

Med reservation för slutförsäljning och eventuella felskrivningar. Frakt ingår i priserna.

När du gör din beställning kommer du endast att kunna välja swish som betalning, men självklart går kontanter också bra om du bor i närheten och vill komma och hämta varorna.

När jag har fått pengarna skickar jag din beställning samma dag eller dagen efter. Om det är helg skickar jag nästkommande vardag.

Om du inte är nöjd med varan så är jag tacksam om du mailar mig och talar om vad problemet är så kan vi säkert lösa det tillsammans. Vid eventuella returer betalar du returfrakt. Varan ska vid retur vara oanvänd och oskadad. Om inte, betalas inga pengar tillbaka. Jag swishar tillbaka dina pengar eller om du bor i närheten och kommer tillbaka med varorna så kan jag betala kontant om du hellre vill det.